The Bed and Breakfast Directory offers access to B&Bs around the world.  
 
The Bed and Breakfast Directory
Home > Europe > Germany > Pension Kunst en Kitsch, Bad Bentheim, G

Pension Kunst en Kitsch, Bad Bentheim, Germany

Our spacious accommodation will give you a happy feeling. The rooms are colourful decorated and all exist of a separate bed and sleeping room. We have a fully equipped kitchen which is free to use.
Also a 2 person steam cabin with whirlpool can be used.

Pension Kunst en Kitsch is een knus en kleurrijk pension in het idyllische centrum van Bad Bentheim. Er zijn 3 kamers, een gemeenschappelijke keuken en een grote tuin. Bovendien is er een zelfstandige vakantiewoning aan de zijkant van het pension met eigen opgang en tuin. De kamers zijn heel ruim en hebben een eigen woonkamer met sat TV en een DVD speler. Er zijn volop Nederlandse boeken en films aanwezig. Ook is er een collectie
muziek DVD's.

Er is een self-service ontbijt. Dat betekent dat alles aanwezig is voor een heerlijk ontbijt, maar dat het niet op vaste tijden geserveerd wordt. Vrijheid staat dus voorop in ons pension! Wilt u vroeg op pad, dan is dat geen enkel probleem. Maar ook uitslapen tot 12 uur kan! Er is een gemeenschappelijke keuken met kookgelegenheid en wasmachine. Moch u langer verblijven in ons pension, dan kunt u hier gebruik van maken.

U kunt bij ons parkeren voor de deur, en het centrum met zijn prachtige kasteel en park zijn op loopafstand. Er zijn volop restaurantjes en knusse winkeltjes. Zo verkoopt men eigen gemaakte likeuren en mosterd, of kunt u mooie aparte sieraden kopen.

Het kuuroord is op 1 km afstand van het pension. Hier kunt u hier voordelig helemaal tot rust komen. Prijzen varieren van € 14,- tot € 33,- voor een hele dag met
gebruik van alle faciliteiten en een massage en drankje! Op vrijdagavond kunt u tot middernacht terecht in het bad, het is dan prachtig verlicht. Romantischer kan bijna niet.

Rond Bad Bentheim vindt u prachtige plekken waar u tegen zonsondergang nog reeen, herten en wilde zwijnen kunt vinden. In ons pension vindt u een routebeschrijving van een prachtige wandel/fietstocht naar deze plek.

Ons pension is ook heel geschikt om met een groep te huren tot 10 personen (meerdere personen in overleg). Er zijn ook aanbiedingen voor een weekend, midweek of week zonder ontbijt. Vraagt u hiernaar.

Wij heten u van harte welkom in ons pension in Bad Bentheim.
Ook last-minute boekingen zijn bij ons geen enkel probleem.

Tot ziens in Bad Bentheim!


Contact Details

Address: Gildehauserstraße 5, 48455 Bad Bentheim, Germany
Telephone 0049 1520 987 5782
Website: www.pensionkunstenkitsch.nl
   

Enquire Online

Your Name: *
Email: *
Telephone:
Enquiry: *
  Validation Code
Enter No. Shown Above *
* Required

This form is for genuine enquiries only. Your IP address will be recorded


Details

This page was last updated: 22 March 2012

   
The Bed and Breakfast Directory
Home
Browse World B&Bs
Europe
B&B Search
Common Questions
Recent B&Bs
Popular B&Bs
Bookmark Us
Tell A Friend
About Us
Contact This B&B
B&B Log In
Add Your B&B
 
 
 
 
Pension Kunst en Kitsch, Bad Bentheim, Germany
 
 

The Bed and Breakfast Directory The Bed and Breakfast Directory The Bed and Breakfast Directory
| Home | Add Your Bed & Breakfast | FAQs | Contact Us | B&B Log In |
Bed and Breakfast in Germany  
hitcounter